Гостујуће предавање компаније „TPA Srbija” – Пореско планирање у пословном одлучивању

28.09.2022, 14:00h, Slušaonica 16

Драге колегинице и колеге, Центар за сарадњу са привредом вас позива да присуствујете гостујућем предавању компаније TPA Srbija на тему „Пореско планирање у пословном одлучивању” које ће се одржати 28.09.2022. године у 14 часова у слушаоници 25.

Неретко се значајне пословне одлуке доносе без претходног сагледавања пореских импликација, што као последицу може имати неповољан порески третман. С друге стране, уколико је саставни део процеса одлучивања и пореско планирање, компаније могу остварити значајну пореску уштеду. Како у Србији још увек није довољно развијена свест о пореском планирању, на овом предавању ће бити речи о нечему што у значајној мери тек долази. Кроз практичан пример, сликовито ће бити приказано како се пореским планирањем остварује значајна уштеда, што је захтеван, али и врло занимљив процес.

О овој теми ће говорити Бојан Лукић, менаџер у пореском одељењу и Јелена ВесићHR Generalist.

TPA је једна од водећих компанија које се баве рачуноводством, пореским и пословним саветовањем, ревизијом и обрачуном зарада у Србији, али и у Централној и Источној Европи. TPA група поред Србије, послује у Албанији, Аустрији, Бугарској, Црној Гори, Хрватској, Пољској, Републици Чешкој, Румунији, Словачкој, Словенији и Мађарској и има више од 1.700 запослених који раде на 30 локација у 12 земаља.

TPA група је путем Baker Tilly интернационалне мреже савршено повезана на глобалном нивоу и због тога је у могућности да пружи квалитетне услуге у свим главним пословним центрима и регионима света.

Пријаве су обавезне, а форма за пријаву налази се на ЛИНКУ.

3TPA-Pozivnica