Гостујуће предавање – Хајде да причамо о „startup” каријери

03.12.2021, 15:00h, Професорска сала

Поштоване колегинице и колеге, Центар за сарадњу са привредом вас позива да се пријавите за гостујуће предавање под називом „Хајде да причамо о startup каријери” у сарадњи са Иницијативом „Дигитална Србија”. Предавање ће бити одржано 3. децембра у 15 часова у Професорској сали на Економском факултету.

На овом предавању студенти ће бити у могућности да чују више о томе шта је startup, зашто је специфичан и шта је то startup екосистем, као и о томе какве врсте каријера постоје у startup-у, које су то вештине и знања која треба свако имати да би постао део startup-a и како постати startup који подиже инвестиције вредне више милиона.

О поменутим темама са студентима ће разговарати:

  • Наташа Шкрбић која је већ осам година активан члан српског startup-a и предузетничког екосистема у којем је учествовала у својству startup суоснивачице, координаторке пословног удружења за младе, а сада и координаторке програма за startup екосистем у Иницијативи „Дигитална Србија”. Осим тога, Наташа је мастер развојног менаџмента и своје знање и искуство ставља у службу развоја екосистема који са собом носи велике могућности и изазове.
  • Андреј Бенчић је оснивач и CEO домаћег startup-a Tenderly који представља платформу за development на  Ethereum мрежи.

Иницијатива „Дигитална Србија” је невладина и непрофитна организација са стратешким циљем развоја јаке, глобално конкурентне дигиталне економије у Србији. Једна од кључних области којима се бави иницијатива је развој startup екосистема активностима попут групе пословних анђела, подршке startup-ima, организацијама подршке и слично.

Своје место можете заузети попуњавањем форме на ЛИНКУ.

Пријаве за догађај су обавезне.

nataša ekof 1080x1080