Google Launchpad Start – интензивни менторски програм за студенте који развијају свој startup

17.10.2019

Google Launchpad Start је петодневни програм обуке намењен startupu најранијим фазама развоја, који желе да науче како да развију производ, дођу до корисника и муштерија, убрзају раст и направе међународну мрежу контаката.

Догађај ће се одржати другу годину заредом у организацији Startita и Google Launchpada, Google-овог глобалног програма акцелерације и подршке startupima. Ово је први пут да је програм прилагођен студентским startupima, а одржаће се током пет дана, од 28. октобра до 1. новембра у Београду.

Програм се састоји од пет дана интензивног 1-1 менторисања са искусним оснивачима и професионалним менторима и биће фокусиран на најважније теме за startupe:

– производ и тржиште (понедељак и уторак),
– корисничко искуство и дизајн (среда),
– маркетинг (четвртак),
– развој и раст бизниса (петак).

Најбољи тимови са Google Launchpad Starta добиће прилику да учествују на осмој генерацији Startitove Startap Академије, али ће и бити ближи Google-овом глобалном акцелераторском програму и свим предностима које он пружа.

Ако сте студент и имате идеју коју желите да претворите у компанију, спремни сте да се посветите томе и дате свој максимум — пријавите се најкасније до 21. октобра у поноћ, а на сва питања можете добити одговор пишући нa: preduzetnistvo@startit.rs.

Више информација као и форму за пријаве можете пронаћи на сајту: https://startit.rs/google-launchpad-start-za-studente/

launchpad-studenti-beograd-2019-fb