МГ

ГЛИГОРИЋ ДР МИРЈАНА

Kabinet:708

Telefon:3021084

Vreme prijema:Четвртак 12-14h

Email:gligoric@ekof.bg.ac.rs

Др Мирјана Глигорић је доцент на Економском факултету Универзитета у Београду, ужа научна област Економска политика и развој – Национална економија. На Економском факултету у Београду је дипломирала, одбранила мастер рад (под насловом: “Exchange rate and Trade Balance: Econometric evidence for Serbia”) и докторску дисертацију (под називом: „Транзиционе привреде Европе: конвергенција, извоз и укупна факторска продуктивност“). Неке од области њеног научног интересовања су привредни раст и развој, економска интеграција, економска политика, примењена економетрија, одрживи развој. Објавила је знатан број радова у научним монографијама, зборницима радова и часописима у земљи и иностранству. Учествовала је на многим међународним и домаћим научним скуповима. Ангажована је у настави на Војној академији у Београду. Ангажована је као сарадник у Фондацији за развој економске науке (ФРЕН), где учествује на изради ФРЕН-ове стручне публикације Квартални Монитор (QМ). Била је ангажована као истраживач на више пројеката. Искусни је корисник већег броја програмских пакета.

Обавештења

Поштоване колеге,

Рок за предају есејског рада  је померен. Ваш есејски рад можете предати најкасније у четвртак 13. децембра у термину консултација. Молим Вас да се придржавате упуства (у делу Download). Списак термина за одбрану есејског рада ће бити постављен након наведеног датума за предају рада на овој страници.

(Ово обавештење се односи САМО на студенте који ће бранити есејски рад код мене).

Др Мирјана Глигорић

 

 

Поштоване колеге,

Распоред испитивача из предмета Национална економија за јануарски испитни рок 2019. године можете наћи на страници предмета Национална економија (линк:  http://www.ekof.bg.ac.rs/nacionalna-ekonomija/#rezultati) или на овој страници (у делу Download).

Др Мирјана Глигорић