Freelance meetup – Шта све можеш са програмерским знањима?

12.09.2019, 18:00h, In Centar

Србија је држава са највише онлајн freelancera по глави становника на свету, међутим, који freelance послови су најплаћенији? Која знања су вам потребна да бисте их успешно обављали? In Centar позивa све заинтересоване freelancere, који се налазе на самом почетку или на раскрсници својих каријера, да им се придруже 12. септембра од 18 часова на Freelance Meetup-у у In Centru.

Учесници ће на meetup-у објаснити на који начин су стекли потребна знања и како су постали web developeri и IT консултанти, као и колика је заправо широка примена програмерских знања.

Учесници:

Владан Алексић, IT Consultant & Entrepreneur

Владан поседује више од 20 година професионалног искуства на руководећим позицијама у индустрији информационих технологија, укључујући управљање компанијом за телекомуникационе услуге, два утицајна IT магазина и један Microsoft технички едукативни центар. Имао је прилику да води развој weba и software-a за владине институције, креира тржишне стратегије, али и да пружа Internet услуге.
Богато искуство омогућило му је да последњих започне freelance каријеру у домену IT консултантских услуга. Оснивач је и директор IT компаније „Ithaca“.

Милош Кецман, Full Stack Web Developer at Upwork

Милош поседује преко 10 година професионалног искуства у IT свету. Сертификовани је PHP инжењер и JavaScript специалиста.Радио је у startup, великим компанија и као freelance developer. Искусан у свим фазама развојног циклуса динамичних web пројеката, а од ове године је активан freelancer на Upwork-у. Завршио је мастер студије на Техничком факултету “Михајло Пупин” у Зрењанину.

Охрабрујемо вас да у току и након дискусије поставите што већи број питања како би вам биле отклоњене све недоумице у вези са вашом новом или унапређењем постојеће каријере у IT сектору.

Сви заинтересовани будући и активни freelanceri се за овај meetup могу пријавити путем мејла: info@incentar.org

freelance meetup_sajt-01