EМГ тражи нове чланове

01.06.2018

ЕKOF media group званично расписује конкурс за нове чланове! Тражe мотивисане и позитивне младе људе који желе да стекну нова искуства, корисна знања и вештине. Чланством у ЕМГ-у можете да стекнете искуство рада у реалном пословном окружењу, имате прилку да будете део организације неких од најзначајнијих и највећих догађаја за младе у региону, као и прилику да напредујете и радите на себи.

ЕМГ је струковна организација која се бави организовањем великих догађаја, медијским ангажманом и неформалним образовањем. Оснивачи су и организатори највећих догађаја у Србији и региону који се баве мотивацијом младих, запошљавањем и проналажењем пракси за младе, повезивањем са компанијама и институцијама од значаја за њихов професионални развој. Догађаји које организују су: Belgrade Youth Fair, Konferencija Future is NOW и CEO konferencija у Београду. Такође су оснивачи и два онлајн портала који се баве информисањем младих и представљањем њихових таланета (YouthNOW и OutLoud). Бавимо се и организацијом различитих радионица, предавања и панел дискусија које имају за циљ унапређење знања, компетенција и вештина младих.

Отворене позиције:

Дигитални Маркетинг – Осмишљавање и анализа садржаја за друштвене мреже и веб странице

Графички дизајнер –  рад у програмима: Photoshop, Illustrator, InDesign

Односи са јавношћу – Односи са медијима, јавни наспут

Спољни односи  – Склапање партнерстава и односи са партнерским организацијама

Веб дизајнер – рад у WordPress-у, HTML-у итд.

Фотограф/Сниматељ

Аудио/Видео продкуција, едитор

Новинар – писање текстова, покривање догађаја (YouthNOW.rs и OutLoud.rs)

Преводилац (YouthNOW.rs и OutLoud.rs)

Менаџер људских ресурса

Ако се сналазиш добро у наведним областима, желиш да научиш још о томе, да стекнеш нова искуства и будеш део најуспешнијег тима младих људи – ПРИЈАВИ СЕ! Потребно је само да попуниш пријавни формулар овде. Пријаве трају до 15. јуна.

prijem novih clanovaE-1 (1)