0G1A6278

Економски факултет у Београду добитник повеље Савеза економиста Србије

Савез економиста Србије (СЕС) обележио је 70 година успешног рада свечаним програмом и вечером у хотелу Hyatt Regency Београд и том приликом доделио повељу за дугогодишњу сарадњу и изузетан допринос у остваривању програмских циљева институцијама и компанијама, међу којима је повељу добио и Економски факултет у Београду. Плакету је, у име Факултета, примио проф. др Бранислав Боричић, декан Економског факултета.

У свом вишедеценијском трајању чланови СЕС-а су перманентно били и јесу посвећени основној мисији: развоју и популаризацији економске науке и струке, активностима на унапређењу квалитета корпоративног и јавног управљања, унапређењу привредног система, регулативе и економске политике, активностима на побољшању конкурентности и афирмацији етичког понашања у економском одлучивању.

Поред институција и компанија, повељу је добио и професор Економског факултета у Београду, проф.др Драган Ђуричин, као један од појединаца који је својим радом допринео развоју организације, као и најбољи студент Економског факултета у Београду, Душан Савић, као један од најбољих студената економских факултета у Србији.

Прослави су присуствовали највиши званичници Владе Републике Србије, Народне банке Србије, Српске академије наука и уметности, представници дипломатског кора, чланови Председништва, представници колективних чланова, дугогодишњи партнери и пријатељи.

0G1A6789 0G1A4792