DSC_00933

Друштвена одговорност у пракси

Овог марта смо се потрудили да будемо друштвено одговорни и да помогнемо онима којима је потребна помоћ.
Економски факултет у Београду донирао је књиге и рачунаре средњим школама у Београду и Србији како би помогао средњошколцима да започну свој професионални развој већ у школској клупи.
Десета гимназија „Михаило Пупин“ у Београду примила је донацију од 20 рачунара 23. марта 2016. године. На свечаном уручењу је Др Ирена Јанковић, доцент Економског факултета је ученицима одржала предавање.

DSC_0027
Девета гимназија „Михаило Петровић Алас“ у Београду такодје је добила 20 рачунара 24. марта 2016. године. Овим поводом је ученицима Девете гимназије проф др Жаклина Стојановић, продекан за наставу Економског факултета, одржала предавање на свечаности одржаној у школи.

DSC_0066
Десет рачунара добила је и КБЦ Звездара, Одсек за срчану инсуфицијенцију, са надом да ће им што више помоћи у послу.

Још један значајан догађај одржан је поводом донације књига на Економском факултету 29. Марта 2016. године под називом „ЕКОФ Библиотека у Вашој школи“. На свечаности одржаној овим поводом, се окупило скоро 60 директора и представника српских економских школа и гимназија Како би примили вредносни пакете књига за своју школску библиотеку. Све књиге су издања Економског факултета и домаћих аутора, али и преведени реномирани уџбеници. Овај догађај се организовао у Професорској сали Економског факултета, као један од бројних догађаја у недељи Дана факултета.

DSC_0110 DSC_0111 DSC_0160