DSC_0821

Донација Економског факултета здравственим и образовним установама у Косовској Митровици

Економски факултет у Београду у уторак, 22. маја, донирао је 15 рачунара Здравственом центру Косовска Митровица, а Економском факултету у Приштини, са привременим седиштем у Косовској Митровици, уџбенике у вредности од 200.000 динара.
Уговоре о донацији у име Економског факултета у Београду потписао је декан, проф. др Бранислав Боричић, док је испред Здравственог центра уговор потписао директор, др Милан Ивановић, а у име Економског факултета у Приштини продекан за наставу, проф. др Тања Вујовић.
Декан Боричић је истакао да је Економски факултет у Београду свестан тешке ситуације у којој се налазе наши суграђани на Косову и Метохији и да је након разговора са др Ивановићем и проф. др Тањом Вујовић сигуран да опрема и уџбеници одлазе у праве руке.
„Донација Економског факултета од 15 рачунара за нас је врло драгоцена. Реч је опреми која је дефицитарна, а која ће нам пуно помоћи да се укључимо у информациони систем Републике Србије“, изјавио је овом приликом др Милан Ивановић директор Здравственог центра Косовска Митровица.

DSC_0825
Продекан за наставу Економског факултета у Приштини, проф.др Тања Вујовић је истакла да ће студентима на Косову и Метохији пуно значити донација најновијих наслова економске литературе који издаје Центар за издавачку делатност Економског факултета, један од најбогатијих издавача економске литературе у Србији.

DSC_0826
Уручењу донације присуствовала је и Слађана Марковић, помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију, која се захвалила Економском факултету на иницијативи и помоћи.