dekan za sajt-01

Честитка декана поводом Дана Економског факултета

Поштоване колегинице и колеге,

Честитам свима Дан факултета који је основан пре 84 године као Економско-комерцијалнa високa школa, која је 1947. године прерасла у Економски факултет Универзитета у Београду.

Данас смо наш велики празник обележили доделом јубиларних награда запосленим, као и награда за најбоље научно-истраживачке радове. Драгим студентима смо припремили два вебинара, први у сарадњи са компанијом Coca Cola на тему ,,Преговарање на FBI начин“ и други у сарадњи Креативног Центара и Danilo & Sharon, Europes best photographers, на тему ,,Иновативни приступ у креацијама, претварање идеје и креације у бизнис“.

Другог дана наше прославе, 1. априла у 17:30, биће одржан вебинар, који организује Startup Centar, са нашим алумнисом Ђорђем Марковићем, CEO at Gifty.rs, на тему ,,Инспиративна прича младог предузетника, трендови у startup заједници, мали кораци ка великом успеху у бизнису“. Трећег дана, 2. априла, биће одржан вебинар Sustainability Club-a нa тему ,,Green initiatives“.

Из године у годину, трудимо се да будемо креативни, иновативни и другачији, а све укорак са временом и новим захтевима. Поносни смо на успехе наших студената и ментора који су учестовали на многобројним пројектима у земљи и иностранству. Међусобно разумевање и добра непосредна комуникација показала се и у овим комплексним околностима са којима се суочавамо. Рад и учење наша су путања коју следимо и сваког дана показујемо да, упркос пандемији, наша институција проналази одговоре на бројна питања која се пред нас постављају.

Свим колегиницама и колегама желим здравље, љубав, стрпљење и успешан рад у наредном периоду.

проф. Бранислав Боричић,
декан Економског факултета