Часопис МонополЛист прима нове чланове

02.11.2017

МонополЛист је часопис студената Економског факултета. Ове године је прославио 20 година постојања и важи за један од најбољих студентских часописа у земљи, а за циљ има едукацију и информисање студената.

Часопис се састоји из четири рубрике: Факултет (теме које се тичу активног студентског живота и даљег усавршавања), Економија (обрађује теме од приказа економских књига, преко представљања великана економске мисли, до актуелних питања из привреде, и још пуно тога другог), Друштво (актуелна друштвена дешавања, али и запостављена питања од значаја), Мозаик (теме из области културе и забаве).

Уколико сте заинтересовани да постанете члан редакције часописа, на конкурс за пријем нових чланове можете се пријавити слањем попуњеног апликационог формулара који можете наћи овде: https://drive.google.com/file/d/0B6CBPKP_GnWdUzdGLXVrYXhyekk/view?usp=sharing. Апликациони формулар састоји се из попуњавања неколико личних информација (име, презиме, година студија, конакт) и теме на коју треба написати текст дужине до 3000 карактера (може се одабрати једна од четири понуђене теме које кореспондирају рубрикама у часопису).

Рок за пријаве је недеља, 12. новембар у 23:59, а апликациони формулар се шаље у ПДФ формату на мејл адресу monopollist.ekof@gmail.com. За све недоумице и додатне информације можете се обратити путем наведене мејл адресе.

primerak za tv a4-page-001