CALSBERG SRBIJA d.o.o. ПОКРОВИТЕЉ СТУДЕНТСКОГ ТАКМИЧЕЊА «EKОФ AРEНA – CASE STUDY – 2015. године»

14.07.2015

image001

Драги студенти,

Припремајте се за такмичење у решавању пословног проблема.

Као и претходни и овај догађај «EKОФ AРEНA – CASE STUDY» одржаће се у зимском семестру, крајем октобра. За ово такмичење ваш Центар за каријерно вођење и саветовање одабрао је компанију Carlsberg Srbija d.o.o., за покровитеља. У складу са пропозицијама такмичења, у петак, 10.07.2015. године  потписан  је Уговор између Факултета и компаније Carlsberg Srbija d.o.o., којим су  обезбеђени услови за одржавање Екоф Арене.

Подсећамо студенте да се за такмичење пријављују трочлани студентски тимови, који ће се суочити с реалним пословним ситуацијама и менаџерским одлукама. Од такмичара се очекује да буду креативни и да понуде корисне идеје и примењива практична решења.

Студенти ће моћи да се опробају у доношењу пословних одлука на конкретном и реалном примеру из праксе. Компанија од студената очекује да у решавању такмичарског задатка понуде одговарајућа решења која би заиста могла да буду примењена у пракси. Победнички тим ће имати прилику да у компанији  Carlsberg Srbija d.o.o. проведе месец дана на пракси.

ВРЕДИ СЕ ПОТРУДИТИ!

image003