Belgrade Youth Fair 2018: Највећи сајам за младе у региону, 26. и 27. априла у Београду

26.04.2018, 10:00h, Koларчева задужбина

У Београду ће се 26. и 27. априла, у просторијама Коларчеве задужбине, на Студентском тргу, одржати четврти Belgrade Youth Fair, највећи каријерни сајам у Србији, на којем ће млади имати прилику да се повежу са многобројним компанијама и институцијама, и себи обезбеде праксу или запослење. Програм манифестације трајаће од 10 до 17 часова, а чиниће га сајамски и конференцијски део.
Циљ ове манифестације, коју организује омладинска организација ЕКОФ Media Group, јесте повезивање младих са компанијама и институцијама, као и пружање прилике младима да у оквиру бесплатних предавања, радионица и едукација прошире своја знања из различитих сфера, као што су бизнис, медији, култура, туризам, информационе технологије и многе друге.
Млади ће имати шансу да учествују у програмима праксе и запошљавања које излагачи на сајму могу да понуде. Такође, ове године ће се на сајму представити различите компаније и организације које раде са младима, па ће тако млади имати прилику да се информишу о бројним другим могућностима и погодностима које су им доступне.
Свим посетиоцима Belgrade Youth Fair-а ће бити пружена шанса да се упознају са начином функционисања највећих компанија и институција, као и да стекну нова знања и вештине кроз конференцијски део манифестације.
Студенти и дипломци већ сада могу да шаљу своје радне биографије за праксу/посао путем сајта www.youthfair.rs, а оне ће бити на располагању свим компанијама све до наредног сајма.
“Велика заинтересованост младих и растућа посећеност сајма као и све већи број присутних компанија из године у годину говори о потреби организовања једног оваквог догађаја, који ће повезати младе са будућим послодавцима и пружити им адекватне информације о могућностима које им се нуде, али и мотивисати их да раде на својој каријери. Тиме се повећава запошљивост младих, а самим тим и смањује одлив мозгова из наше земље.”, каже Милош Чевизовић, менаџер пројекта Belgrade Youth Fair.
Уколико желите да будете део ове манифестације и:
• директно комуницирате са менаџерима за запошљавање највећих компанија у Србији,
• добијете могућност за праксу или запослење,
• научите како да се запослите на жељеној позицији и учествујете на радионицама,
• чујете како напредовати од најуспешнијих људи из Србије,
• информишете се о бројним другим могућностима и погодностима које су вам доступне,
• за све то добијете и сертификат и бројне поклоне,
своје место на највећем каријерном догађају за младе можете резервисати пратећи следећи линк: http://youthfair.rs/prijavi-se/.

BYF 2018 ver1 BYF 2018 ver 2