Обнављање средњошколског градива из математике

27.08.2020

Пре свега желимо да вас обавестимо да ове године, на жалост, нећемо свечано обележити почетак нашег рада, као и да ће настава за студенте прве године почети 21. септембра према распореду часова који ћемо ускоро објавити на сајту факултета. Предвиђено је да се током прве две седмице настава одвија искључиво на даљину, а уколико то околности дозволе, од треће седмице, дакле од 5.10, део наставе би се реализовао и у згради факултета, о чему бисмо вас благовремено обавестили.

Услед немогућности да део необавезне наставе посвећене обнављању средњошколског градива из математике организујемо у згради факултета, у периоду од 14. до 18. септембра, понедељак-петак, од 16 до 20 сати, организујемо online часове, у реалном времену, на којима ћемо обновити део релевантног градива. Ови часови су намењени превасходно кандидатима који на пријемном испиту нису радили тест из математике.

За праћење наставе биће неопходно коришћење уређаја преко којег је могуће прикључење на интернет (апликација Zoom), слушалице (звучник) и микрофон (довољни су они који представљају додатну опрему уз мобилни телефон) и, свакако, свеска и оловка, како би се током часа записивала упутства која даје наставник, као на сваком редовном часу. Ускоро ћемо дати и линк преко којег ће бити могуће укључење на часове наставе посвећене обнављању средњошколског градива.

Желимо вам срећан увод у студентске дане.

Београд, 27.8.2020.

проф. Бранислав Боричић, декан