ВАЖНО ОБАВАШТЕЊЕ – упутство за улазак у зграду у време одржавања пријемног испита

21.06.2022

Молимо вас да из безбедносних разлога 27. јуна 2022. године  приликом уласка у зграду Факултета са собом понесете сaмo основне, обавезне ствари (перницу са прибором за писање, личну карту и конкурсну пријаву).

Молимо вас да у зграду уђете без торбе, уколико је то могуће. Уколико имате торбу или ранац са собом, на уласку у зграду ће бити потребно да се све ствари који носите са собом прегледају. У зграду Факултета можете унети и флаширану воду. Преглед торби ће вршити лица из обезбеђења Факултета уз присуство службеног лица МУП-а. Током боравка у згради дужни сте да прибор/евенутално торбу са нужним стварима носите стално са собом.

Молимо вас да дођете на Факултет на време, а улазак у зграду ће бити дозвољен 30 минута пре почетка термина пријемног испита. Без одштампане конкурсне пријаве и личне карте неће бити дозвољен улаз.

Обавезна документација за полагање пријемног испита:
–   Одштампана потврда о конкурсној пријави / конкурсна пријава се добија након валидације пријаве кандидата,
–   Лични документ за идентификацију (лучна карта, пасош) и
–   Прибор за писање (хемијском оловком или налив пером које пише плавом или црном бојом)

Напомињемо да у току тестирања неће бити дозвољено коришћење било каквих помагала као што су књиге, приручници, формуле, џепни рачунари и сл. Такође је на месту полагања испита строго забрањена употреба мобилних телефона и паметних сатова. Мобилни уређаји и паметни сатови морају бити ван функције и видљиво одложени на клупу испред вашег места уколико сте их понели са собом.

У фази оцењивања теста, тест је под шифром тако да је обезбеђена потпуна анонимност. Строго је забрањено било какво обележавање теста. У супротном, кандидат може бити дисквалификован.

РУКОВОДСТВО ФАКУЛТЕТА